Ekm

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısını 26/10/2018 tarihinde gerçekleştirdik. Toplantıda okul aile birliği yönetimi seçildi, eğitim öğretimle ilgili velilerle görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ediyor, yönetimde görev alan velilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 9/A sınıfı öğrencisi Beytullah SEVİM, 29 Ekim münasebetiyle ilçemizde yapılan liseler arası kompozisyon yarışmasında,  "Atatürk ve Cumhuriyet" isimli kompozisyonuyla ilçe 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

İlçe Kaymakamımız Mehmet YAPICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA  23/10/2018 Salı günü okulumuz pansiyonunu ziyaret ettiler, öğle yemeğini öğrencilerimizle beraber yediler. Öğrencilerle sohbet eden ilçe milli eğitim müdürümüz;  yemeklerden memnun olma durumlarını sordu, onların istek ve talepleri ile yakından ilgilendi. Biz de pansiyonumuz ziyaret eden ilçe kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi" kapsamında okul meclis başkanı seçimleri 22/10/2018 Pazartesi günü yapılmıştır. 5 adayın yarıştığı seçimlerde 323 geçerli oyun 142 sini alan AMP 11/A sınıfı öğrencisi Hikmet Orkun KÖSE okul öğrenci meclis başkanı seçilmiştir. Öğrencimize görevinde başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzdan 67 öğrenci, 1 idareci ve üç öğretmenle birlikte, 20/10/2018 Cuma günü, Ordu ilinde açılan 1. Ulusal Kitap Fuarına katılarak fuarı gezdik.

Ekm

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü tarafından "15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma" Programı düzenlenmiştir. Kulüp öğretmenleri tarafından organize edilen ve öğrencilerimizin görev alarak hazırladığı programa, okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri katılmışlardır.

Ekm

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kendim İçin Okuyorum, Geleceğim İçin Yazıyorum Projesi" kapsamında yapılan yarışmada okulumuz ATP 12/A sınıfı öğrencisi Yasin AYDIN ilçe 1. olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Nazım ASLAN´ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tertip edilen MEB Kitap Okuma Yarışması nda okulumuzu temsil eden ATP 11/B sınıfı öğrencisi Mücahit MİDİLLİ  ilçe 3. olmuştur. İl birinciliği için Orduda yapılacak yarışmada ilçemizi temsil edecek öğrencimizi ve danışman öğretmeni Nazım ASLAN´ı tebrik eder, başarılar dileriz.

2018 Yılı Mülakat ve Beden Yeterliliği Sınavı yapıldı.

Okulumuz öğrencileri ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşuyor.