Ock

Okulumuz öğrencilerine yönelik, hizmet kalitesini ölçmek ve daha kaliteli hizmet verebilmek için okuldaki  uygulamalarla ilgili öğrencilerimizin görüşlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Okula devam eden öğrencilerimizin tüm soruları eksiksiz ve samimiyetle doldurmanızı rica eder, katkılarınız için teşekkür ederiz. Anket linkine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ekm

Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği toplantısı 26/10/2018 Cuma günü saat 15:30 da yapılacaktır. Tüm velilerimizi toplantıya katılmalarını bekliyoruz.

Nis

2018 YILI ANADOLU TEKNİK / ANADOLU MESLEK PROGRAMLARINDA ALANA GEÇİŞ VE BEDEN YETERLİLİĞİ SINAV KLAVUZU YAYINLANDI

Mrt

2018 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞ OLUP 12 MART-05 NİSAN 2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Şbt

Gemi adamları ve Kalvuz Kaptanlar Yönetmeliği 10.02.2018 taihinde yenilendi. 12.02.2018 tarihinde ise Eğitim Sınav Yönergesi yenilendi

Ock

Ekm