Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://fatsadenizcilik.meb.k12.tr
Adres : Mustafa Kemal Paşa Mah. Hükümet Cad. No27 Fatsa
VİZYON : İstiyoruz ki; Okulumuzda, Öğrenme Temel İhtiyaç Kabul Edilsin.Hem Öğretenler, Hem Öğrenenler Birbirlerinin Gelişimine Yardımcı Olsun. “ÖĞRENEN OKUL” Modeli Oluşsun İstiyoruz ki; Mükemmelliğin Sonu Yoktur. Okulumuzda Herkes, Gelişen Teknolojik Yeniliklerden Yararlanarak Her Gün Daha İyiye Ulaşmak İçin Çalışsın, Kendini Yenilesin – Geliştirsin. İstiyoruz ki; Sürekli Geliştirme Süreci Yaptığımız Her Şeyde Devam Etsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda Verilen Eğitim ve Öğretim, Öğrencide İstendik Davranış Değişikliklerine Dönüşsün, Öğrencilerimiz Girdikleri Her Ortamda Davranışlarıyla Dikkat Çeksin. İstiyoruz ki; Her Öğretmen Okulumuzda Çalışmaktan, Her Öğrenci de Bu Okulda Öğrenimini Gerçekleştirmekten Zevk Alsın.Sevgi Ortamında Yarınlara Güvenle ve Umutla Bakan Nesiler Yetişsin. “ViZYON GÖRÜLEMEZ OLAN ŞEYLERİ GÖREBİLME SANATIDIR.”
MİSYON : Biz; Öğrencilerimizi Bir Üst Öğrenime, Çağımızın Gereklerine Ve Teknolojik Gelişmelere Uyum Sağlayacak Şekilde, Ruh Ve Beden Sağlığı Yerinde Kendisine Güvenen, Bilgili, Teknik Ve Becerilerle Donanımlı Olarak Hazırlamak, Yüzyılımızın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmak, “En Güzel Ve Coğrafi Vaziyette, Üç Tarafı Denizle Çevrili Olan Türkiye; Endüstrisi, Ticaret Ve Sporu İle En İleri Denizci Millet Yetiştirmek Kabiliyetindedir. Bu Kabiliyetten İstifade Etmeyi Bilmeliyiz; Denizciliği Türk’ün Büyük Milli Ülküsü Olarak Düşünmeli Ve Onu Az Zamanda Başarmalıyız” M. Kemal Atatürk (1 Kasım 1937 TBMM. Beşinci Dönem Üçüncü Toplanma Yılı Açılış Konuşmasından) İlkesini Hedef Edinmiş. “Geleceği Tahmin Etmenin En İyi Yolu Onu Yaratmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler : SABAH: 08.20 - 12.10 ÖĞLE: 13.20 - 17.00
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il Merkeze: 35 km İlçe merkeze: 200 metre
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : MERKEZİ YERLEŞTİRME: Tavan:304 Taban:228 YEREL YERLEŞTİRME :Tavan: 94 Taban :82
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :